Liverpool: Mohamed Salah räddade poäng åt Liverpool


Tottenhams kryss mot Crystal Palace tidigare under söndagen gav Liverpool chansen att gå upp i serieledning.  

Då stod Jürgen Klopps mannar för en missräkning då man endast fick med sig 1-1 borta mot Fulham. 

Räddades av straffspark 

Hemmalaget Fulham kom ut aggressivt och såg länge ut att chocka Liverpool och ta tre mycket viktiga poäng i bottenstriden. Men men sen kvittering av Mohammed Salah räddade poäng åt Liverpool. 

– Vi fick inte i gång de 25-30 första minuterna. I Premier League kan du inte agera så här för då blir du straffad, så klart är det en besvikelse, säger Liverpools kapten Jordan Henderson till Sky Sports.

Bobby Reid drog in 1-0 efter 25 minuters spel. En ledning som stod sig hela vägen till den 78:e minuten då inbytte Aboubakar Kamara fick bollen på handen och Liverpool tilldelades en straffspark. Mohammed Salah stegade fram och slog bollen mitt i målet. Straffen såg långt ifrån otagbar ut men Areola i Fulhamkassen kunde inte stå emot. 

En intensiv slutforcering följde men Fulham höll emot. 

– Det var vi allihopa som inte kom i gång direkt, men heder till Fulham de kom ut bra. Jag är missnöjd med starten, men nöjd med vår reaktion, säger Henderson.  

1-1 innebär att Liverpool fortsatt är tvåa i Premier League på samma poäng som serieledande Tottenham men med sämre målskillnad än Londonlaget. På onsdag möts de två topplagen på Anfield. expressen

Related posts

lämna en kommentar