Guide och tips till omgången 13 december


SPIKEN

PSG

Lyon är visserligen obesegrade i tio raka matcher men det har också varit ett bekvämt spelschema. Helt annat motstånd här – stark etta!

SKRÄLLEN

Burnley

Arsenal får räkna med att möta ett lågt uppställt försvar här. Så som Arsenals offensiv sett ut kan det orsaka problem för hemmalaget.

• • •

ANNONS: SPELA EXPERTENS 288-RADERSSYSTEM 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Fulham – Liverpool 2

Trots skadesituationen i Liverpool så kommer det krävas en rejäl portion tur och tillfälligheter om Fulham ska komma ifrån det här mötet med någon poäng. Tete och Kongolo missar mötet.


2. Crystal Palace – Tottenham 2

Palace har Ferguson, Hennessey, Kelly och Wickham skadade. Lamela är enda avbräcket hos gästerna. Det är visserligen ett derby men Tottenham har visat tillräckligt för att vara klar favorit.


3. Arsenal – Burnley 1

Thomas är skadad och Pepe avstängd för Arsenal. Offensiven fortsätter att vara Arsenals stora akilleshäl. Rätt favorit men i dagsläget känns ettan lite överskattad. Burnley saknar Cork.


4. Leicester – Brighton 1

Amartey, Pereira och Soyuncu missar helgens möte för Leicester. Brighton saknar Lallana och Andone. Brighton har fått dålig utdelning sett till spelet i senaste matcherna. Lutar åt ettan.


5. Milan – Parma 1

Zlatan och Kjaer är fortsatt på skadelistan. Bennacer är uppsatt som ett frågetecken inför matchen. Parma har Mihaili borta från spel. Ettan är lite för stor favorit för att jag ska vilja spela.


6. Bologna – Roma 2

Jobbigt skadeläge i bägge lägren. Roma har Pedro avstängd efter sitt röda kort. Bologna har inte räckt till när man ställts mot topplagen i Serie A den här säsongen. Tvåan är en sund favorit.


7. Atalanta – Fiorentina 1

Hur mycket kommer Atalanta rotera i elvan efter veckans Champions League? Miranchuk, Caldara och Pasalic är indisponibla för hemmalaget. Enda avbräcket i Fiorentina är Castrovilli.


8. Paris SG – Lyon 1

Med både Neymar och Mbappé i laget är jag förvånad över att PSG inte är större favorit. Icardi, Bernat, Sarabia och Draxler är inte tillgängliga för hemmalaget. Lyon saknar Cherki.

ANNONS:

Expertens systemförslag:expressen

Related posts

lämna en kommentar