Landskronas nyckelspelare aktuella för avgörandet: ”Hoppas”


Förra säsongen gick Landskrona till kval mot superettan – men Öster blev för svåra.

I år är laget på nytt framme i kvalspel och första mötet med Dalkurd slutade med 2-0 i Landskrona efter mål av Linus Olsson och Oscar Petersson.

– Vi är ett framåtlutat lag som vill äga mycket boll, så jag tror vi ska gå in med samma attityd och intensitet som senast. Vi gjorde en bra prestation i onsdags och det står 2-0, men det är 90 minuter kvar. Vi ska inte krångla till det utan går in med ett mindset att vinna matchen, säger Billy Magnusson.

Landskronas tränare som kan få välkomna tillskott i truppen på söndag.

Duon aktuell

Nyckelspelarna Philip Andersson och Patrick Nwadike är inte helt uträknade trots att de saknats med skadeproblem senaste tiden.

– Vi vill inte ge upp att de kan stå där, vi hoppas in i det sista för det är två väldigt bra fotbollsspelare. Vi kommer åka med hela gänget, vilket vi hade gjort oavsett, säger Magnusson.

Båda två har jobbat hårt för att vara tillbaka i kvalet men fick lämna återbud till första matchen.

– Just nu tror jag det blir samma gäng som senast förutom att William Kvist nog kommer vara tillgänglig, och vi gjorde en väldigt bra prestation då. Vi fokuserar på de spelare vi har tillgängliga men det är så bra spelare som tillför så då vill man hålla möjligheten öppen så länge som möjligt, säger Billy Magnusson.

– De kommer åka med upp och bidra på något sätt, om de är med i spel får vi se. 

Söndagens match inleds 15.00 och sänds på SportExpressen Play. 


Blir utvisad i dramat – då uppstår storbråk mellan bänkarnaexpressen

Related posts

lämna en kommentar