Alliance ska värva Valorant-lag med hjälp av James Banks


Under nästa år kommer svenska Alliance att utöka verksamheten till ytterligare tre e-sporter. Nu är den första avslöjad: succéspelet Valorant. För att ta första stegen har en ny general manager värvats in för att sätta ihop laget, och valet föll på James Banks som känns igen från exempelvis sändningar i CS:GO.

– Det här är en ny utmaning och ett nytt kapitel för mig. Jag har gillat varje aspekt av Valorant sedan betan. När jag först pratade med de i Alliance så var de väldigt seriösa i hur de ville ta sig an Valorantscenen och vad de kan erbjuda ett lag, säger han i ett pressmeddelande.

Han har nu börjat scouting efter de fem spelare som kommer ingå i laget. 

Alliance meddelar också att de kommer använda sig av sitt nya samarbete med Socios, där fansen också får göra sina röster hörda, om vilken nästa e-sport blir för organisationen. Alternativen är för fansen är Rocket League, Starcraft 2 och schack. 

Omröstningen börjar 13.00 på fredagen.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

expressen

Related posts

lämna en kommentar