Oscar Möller får matchstraff mot Rögle BK på bortaplan


Skellefteå saknade flera spelare i mötet med Rögle vilket ledde till att unge Elias Salomonsson, född 2004 fick chansen. Då drabbades laget av ett tungt avbräck på en av sina mest rutinerade spelare. 

Det återstod en dryg minut av den första perioden när lagkapten Oscar Möller drog på sig ett matchstraff i offensiv zon. 

Möller skickade upp klubban mellan benen på Rögles Moritz Seider i en duell i offensivt hörn och skickades av isen. 

– Ett Skellefteå som inte har så många spelare att tillgå, man tar in talangfulla ungdomar från skridskoskolan nästan, då behöver man Oscar Möller, säger Patrik Westberg i C Mores sändning och fortsätter: 

– Det där får inte hända Möller, aj aj aj. Han trycker upp den så att de tyska kulorna just nu är ovanför öronen.

”Vi har fantastiska domare i SHL”

Skellefteås tränare Stefan Hedlund om matchstraffet:  

– Jag såg inte situationen men som vanligt tycker jag att vi har fantastiska domare i SHL och jag litar på dem fullt ut. Men det är olyckligt vi behöver Oscar, han är jätteviktig för oss. Nu får någon av våra andra unga killar få mer istid, säger han till C More. 

Rögle leder matchen med 1-0 efter den första perioden efter mål av Erik Andersson. expressen

Related posts

lämna en kommentar