Manchester United ute ur Champions League


Manchester United var pressat att ta minst en poäng mot Leipzig för att gå vidare från gruppspelet i Champions League. Men det började allt annat än bra för Premier League-laget. 

Redan i den andra minuten tog Leipzigs Angelino emot en perfekt passning och säkert sköt in 1-0-målet. Och tio minuter senare hade Amadou Haidara satt dit 2-0. 

Den svenske landslagsstjärnan Emil Forsberg fick ett gyllene läge att sätta dit 3-0 i slutet av den andra halvleken, men missade mål. 

United försökte sätta press på Bundesliga-gänget i den andra halvleken, men i stället kunde Leipzig utöka. Med 20 minuter kvar att spela stötte Justin Kluivert in bollen till 3-0, efter en något slumpartad bollbana som ställt David de Gea. 

Manchester United ute ur Champions League

Matchen fick dock en rafflande avslutning. 

Bruno Fernandes satte dit en straff i den 80:e minuten och bara två minuter senare lyckades Harry Maguire styra in bollen i mål till 3-2. 

Och med mindre än minuten kvar att spela var en Leipzig-spelare ytterst nära att skicka in bollen i eget mål – men närmare än så kom aldrig United ett oavgjort resultat. 

Matchen slutade 3-2 vilket innebär att årets Champions League-säsong är över för Manchester United. 

Victor Nilsson Lindelöf spelade från start för Manchester United men byttes ut i den 78:e minuten. expressen

Related posts

lämna en kommentar