Hosam Aiesh vill lämna IFK Göteborg


Under sommaren 2019 köpte IFK Göteborg loss Hosam Aiesh från Östersund. 

Mittfältaren kunde dock inte fullfölja succén från Norrlandsklubben och har haft en tung säsong 2020. 

Nu vill han lämna klubben. 

– Jag har haft ett snack med Pontus Farnerud och Kennet Andersson (IFK Göteborgs sportchefer). De lyssnade på mig och förstod hur jag kände det. Det är svårt för mig att inte känna att jag vill söka mig vidare. Så är det, säger Aiesh till Aftonbladet. 

Det är sedan Roland Nilsson tog över efter Poya Asbaghi som mittfältaren har fått allt mindre speltid. 

Kontraktet går ut 2022

– Jag har inte spelat mycket sedan Roland Nilsson tog över och det gör det lite svårare för mig att veta vad jag ska göra. Coronapandemin påverkar fotbollen och klubbarna, men samtidigt vill jag spela kontinuerligt i klubben jag tillhör.

Aiesh har fått göra 14 matcher från start under säsongen 2020. Då har det blivit tre mål och en assist för 25-åringen som vann allsvenskans assistliga 2018. 

Nu vill han vidare, trots att han kontrakt med Blåvitt först går ut i december 2022. 

– Blir det så att jag inte blir såld och lämnar så tränar jag på som vanligt och hoppas att jag får en ärlig chans i IFK Göteborg. Får jag det – som jag vet att jag inte fått – så vet jag också att jag kommer ta en plats och göra bra ifrån mig.expressen

Related posts

lämna en kommentar