Ett tack för året är också en julklapp


Svar på “Även vikarier borde få en julklapp av Sandvikens kommun”

En julklapp är också ett tack för året som gått. Du som vikarie kanske jobbat på flertalet arbetsplatser under året, ska du då ha julklapp från dem alla?

Var nu inte så avundsjuk, vilket din insändare insinuerar å det grövsta. Du har beretts tillfällen att arbeta, nöj dig med det och använd den lön du fått till att köpa något till dig själv. Världen kommer aldrig att bli likställd vad gäller inkomster eller julklappar, det finns andra värden i livet än det som står i hemmet i form av julklapp.

Rätt beslut av Sandvikens kommun tycker jag, om de sedan kan tona ner detta LEAN-galenskaper som förekommer så är det än bättre tror jag. Vi är inte alla stöpta i samma form tack och lov, själv får jag ingen julklapp och bryr mig inte det mista. Jag köper själv det jag vill ha utan att behöva välja från någon web-shop. Dessutom har jag ju fått lön för mitt arbete under året, troligtvis även du!

Tomtenarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar