Malik Beasley i blåsväder efter bilderna med Larsa Pippen


Det är sajten News.com.au som rapporterar om skandalen som skakar om NBA-stjärnan Malik Beasley, i dag i Minnesota Timberwolves. 

Det hela började tidigare i veckan när exfrun till Chicago Bulls-stjärnan Scottie Pippen, Larsa Pippen, lade upp en bild på Instagram där hon håller hand med Malik Beasley. 

Bilden fick direkt stor spridning och nådde inte oväntat fram till Beasley fru Montana Yao, som valde att agera direkt och lämna in ansökan om att skilja sig. 

– Montana har fyllt i papper om att gå skilda vägar. Hon gjorde det samma dag som bilden på dem två nådde henne. Montana har aldrig varit otrogen och hon dejtar ingen just nu. Det är inte hennes karaktär. Hon är en familjmamma, säger en källa enligt News.com.au.  

Har fyra barn tillsammans

Det har tidigare rapporterats om att båda Malik Beasley och Montana Yao hade separerat men hittills har det inte bekräftats officiellt.  

Beasley ska tagit det första kontakten med Pippen när han kommenterade hennes Instagraminlägg och bjöd ut henne på dejt. Pippen svarade med en mystisk kommentar: 

”Tro inte på allt du ser på sociala medier. Även salt ser ibland ut som socker”, skrev hon. 

Larsa Pippen, 46, och Scottie Pippen, 55, har tillsammans fyra barn. De gick skilda vägar 2018.

https://www.instagram.com/p/CIMNucjDx_d/

expressen

Related posts

lämna en kommentar