Fredrik Ljungberg besviken efter Arsenals förlust mot Tottenham


Arsenal har haft en katastrofal säsong hittills. Storklubben har inte vunnit sedan 1 november och ligger alltjämt på en 15:e plats i tabellen. 

Under söndagen åkte de på en tung derbyförlust när Tottenham vann med 2-0 efter mål av Heung-min Son och Harry Kane. 

En som följde matchen är den gamle landslagsstjärnan Fredrik Ljungberg. Arsenal-legendaren, som tränade laget innan Mikel Arteta tog över förra året, tog förlusten hårt. 

”Har inspirerat spelarna”

– Jag har inte återhämtat mig än. Det var tufft men José Mourinho gav oss en lektion i hur man spelar en taktisk fotbollsmatch. Det var intressant att följa men det gjorde ont. Jag trodde aldrig att Spurs skulle vara så här långt före Arsenal, eller att de skulle leda serien, om jag ska vara ärlig, säger 43-åringen enligt The Mirror.  

– Mourinho har inspirerat spelarna. De gör det han vill att de ska göra, vilket är svårt med tanke på vilken typ av fotboll han vill spela. Hatten av för honom. 

Fredrik Ljungberg spelade en huvudroll när Arsenal blev ”The Invincibles” säsongen 2003-2004. Londonklubben åkte inte på en enda förlust då och dominerade Premier League under Arséne Wengers ledning. expressen

Related posts

lämna en kommentar