Broc Little skadad när Linköping vann: ”Det är brutet”


Det skulle dröja sex minuter in i den sista perioden innan dödläget bröts när Linköping tog emot HV71 under tisdagen. 

Niko Ojamäki tråcklade fram pucken till Markus Ljung som prickade in ledningsmålet mot sitt gamla lag. Bortalaget reste sig och var ytterst nära en kvittering när Jesper Kokkonen prickade stolpen efter att ha kommit från utvisningsbåset till ett friläge.

Istället kunde Dan Pettersson bara minten senare sätta 2-0, som även blev slutresultatet.

Men Linköpings seger blev kostsam.

I den tredje perioden åkte poängkungen Broc Little in i sargen efter en närkamp och blev liggande kvar på isen med svåra smärtor. Amerikanen tog sig för nyckelbenet när han lämnade banan i vad som såg ut att vara en svår skada.

”Det är brutet”, hörde man Little säga i Cmore när han lämnade isen.expressen

Related posts

lämna en kommentar