ATG:s besked: Höjer återbetalningen


Återbetalningen på spelformerna Tvilling och Komb höjs från 80 till 85 procent samtidigt som återbetalningen på spelet Trio höjs från 70 till 75 procent, det skriver spelbolaget ATG i ett pressmeddelande under måndagen. 

– Det är väldigt positivt att vi nu kan utöka vårt erbjudande och ge fler valmöjligheter till våra kunder, säger Nicklas Jonsson, hästspelschef på ATG, i ett pressmeddelande. 

En annan nyhet är att det tidigare galoppspelet Komb numera även kommer gå att spela på trav, omvänt gäller det tidigare travspelet Trio som nu även kommer gå att spela på galopp. 

Platsoddsen blir ”stabilare” 

Komb på trav och Tvilling på galopp blir möjligt eftersom ATG inför sammanslagna pooler för enloppsspelen till alla svenska och danska tävlingar.

Något som kommer göra att platsoddsen blir ”stabilare”. 

Dessutom får kunden som spelar Plats ett odds att värdera i stället för ett oddsintervall, vilket gör det lättare att avgöra spelvärdet på en häst, skriver ATG. 

– Att ha ett exakt platsodds har verkligen varit uppskattat av kunderna sedan vi började introducera sammanslagna pooler för ett år sedan, säger Nicklas Jonsson. expressen

Related posts

lämna en kommentar