Anel Ahmedhodzic redo att flytta utomlands


Anel Ahmedhodzic har varit allsvenskans stora utropstecken 2020. Efter återkomsten från utlåningen till danska Hobro tog han direkt en fast plats i Jon Dahl Tomassons startelva och under hösten har det rapporterats om klubbar som är beredda att lägga mångmiljonbelopp för att köpa mittbacken.

Efter säsongens sista match, 4-0-segern mot Östersund, svarade Ahmedhodzic på frågor om sin framtid.

– Vi får se vad som händer nu under ledigheten. Men tills något ändras och något blir konkret så har jag fullt fokus på MFF.

Hur skulle du summera ditt år?

– Jag känner att jag utvecklas väldigt mycket som spelare och Jon har visat stort förtroende genom att spela mig. Jag tycker att jag återbetalat genom att ge honom bra prestationer och vinna SM-guld. Jag tycker det har varit en riktigt bra säsong.

Om rätt klubb lägger rätt bud under vintern är mittbacken inte främmande för att flytta.

– Jag känner mig absolut redo, säger Ahmedhodzic.expressen

Related posts

lämna en kommentar