Olivia Schough klar för FC Rosengård


Den 29-åriga landslagsstjärnan har haft en mycket stark säsong med Djurgården, som med nöd och näppe klarade sig kvar i landets högstaserie. Efter säsongen framröstades hon som MVP, men valde förra veckan att meddela att hon lämnar Stockholmsklubben. 

Nu har Olivia Schough gjort klart med ny klubb. 

”Haft bra utveckling”

FC Rosengård meddelar under söndagen att de har värvat poängmaskinen på ett tvåårskontrakt. 

– Det betyder väldigt mycket för mig att komma till en så meriterad klubb som FC Rosengård. Jag hoppas kunna bidra till att hjälpa klubben till ännu fler framgångar, säger 29-åringen till klubbens hemsida. 

Sportchef Therese Sjögran:

– Otroligt roligt att Olivia har valt att komma till FCR. Hon har haft en väldigt bra utveckling under 2020 och tagit tillbaka sin plats i landslaget. Olivia har exakt den karaktär och är den spelartyp vi behöver för att vi som lag ska kunna bli ännu bättre.expressen

Related posts

lämna en kommentar