Madelene Wright får sparken från Charlton Athletic efter bilderna


Flera kontroversiella bilder har den senaste veckan spridits på 22-åringen. Dels från en fest där vänner till henne tog lustgas. Men hon har även fångats på video när hon kör sin Range Rover, samtidigt som hon halsar ur en Champagneflaska.

Klubben, som spelar i Championship, har nu valt att sparka Wright.

– Klubben blev medveten om filmen och har snabbt undersökt incidenten. Som klubb är vi besviken över beteendet som inte representerar de krav laget uppfyller, säger en talesperson från Charlton Athletic till Daily Star.

Varit i blåsväder tidigare

Madelene Wright kommer fortfarande ha möjlighet att få hjälp av Charlton om hon känner behov av det. Även om hon inte längre kommer representera de på planen.

– Spelaren är ångerfull och har nu lämnat klubben, säger talespersonen.

Det här är inte första gången fotbollsspelaren är i blåsväder. Förra säsongen fick en annan film hennes dåvarande klubb Millwall att reagera. Från baksätet filmade Madelene Wright hennes hund som styrde bilen hon satt i.

Tv-tips: Galna straffavgörandet – när backen ställer sig i mål (!)

https://www.instagram.com/p/CFHtTZggeBH/

expressen

Related posts

lämna en kommentar