Conor Coady möttes av ilska: ”Du fuskar!”


Ett skadedrabbat Liverpool tog emot Wolverhampton på Anfield, och de fick en drömstart. 

Mohamed Salah löpte sig bakom försvaret och pangade dit 1-0. 

Wolves, som förra helgen åkte på en tung skada på målskytten Raul Jimenez åkte på en huvudskada, forcerade mot en kvittering, och med minuter kvar av den första halvleken försökte Sadio Mané cykelsparka i väg bollen men hamnade istället i duell med mittbacken Conor Coady som föll. Bortalagets spelare ropade på straff och domarens första bedömning var exakt det – straff Wolverhampton. 

Körde över Wolves

Liverpool-spelarna och tränaren Jürgen Klopp rasade mot domaren och menade att Mané aldrig träffade Coady. Av tv-bilder att döma går det att se att det var en filmning. 

Enligt BBC-experten Mark Lawrenson sprang Jordan Henderson fram till Conor Coady och sa: 

– Aldrig att det är straff. Jag tror att du fuskar, ska Henderson ha sagt i frustration. 

”Conor Coady spelade för Liverpool förr. Jag tror inte att han kommer få support av hemmafansen efter det här. Det här var en filmning”, skriver BBC-journalisten Simon Stone

Domaren Craig Pawson valde efter att ha VAR-granskat situationen att ändra sitt beslut och istället döma frispark till Liverpool. 

De regerande Premier League-mästarna hade inga problem med att städa undan Wolverhampton och vann med förkrossande 4-0. Det är endast målskillnad mellan dem och Tottenham, som leder tabellen efter elva matcher. 



expressen

Related posts

lämna en kommentar