Här är veckans nya företag – och alla konkurser


Kroons Textproduktion AB

Gävle. Företag, myndigheter, kommuner, organisationer. Styrelseledamot är Angelika Kroon, 41 år. Sara Wennerqvist, 49 år, är styrelsesuppleant.

Carmonster AB

Gävle. Detalj- och partihandel med främst bilvårdsartiklar. Styrelseordförande är Martin Wengström, 37 år.

Dennis El & Konsult AB

Gävle. Elinstallationer och kabeldragning, personaluthyrning, handel med metaller och värdepapper, uthyrning av chaufförstjänster. Styrelseledamot är Dennis Persson, 32 år. Styrelsesuppleant är Robin Åsberg, 34 år.

Mad Datateknik AB

Sandviken. Utveckla och tillhandahålla systemlösningar inom datateknik. Styrelseledamot är Mujtaba Ahmadi, 21 år. Styrelsesuppleant är Daniel Noori, 20 år.

Boi AB

Gävle. Bolaget skall äga och förvalta fastigheter. Företrädare är André Hedin, 30 år, som är styrelseledamot samt Tomas Lundmark, 46 år, som är styrelsesuppleant.

Nyström Group AB

Älvkarlerby. Bolaget skall förvalta andelar i hel eller delägda bolag. Styrelseordförande är Per Alexander Nyström, 30 år.

Pa-Data AB

Sandviken. Bolaget ska bedriva verksamhet inom IT- konsultation med detaljhandel av IT-produkter för online och butik samt därmed förenlig verksamhet. Styrelseledamot är Per Alm, 55 år. Monika Alm, 51 år, är styrelsesuppleant.

Gustafsson Consulting Gävle AB

Gävle. Bolaget skall bedriva projektledning, konstruktion, tillverkning och försäljning av tekniska lösningar inom stålindustrin och pappersindustrin, bedriva restaurang- och cateringverksamhet och konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Styrelseledamot är Mikael Gustafsson, 38 år. Styrelsesuppleant är Therése Carlsson, 38 år.

Wamb Special Vehicles AB

Sandviken. Bedriva tillverkning och försäljning av specialfordon samt försäljning av tillbehör och service till dessa ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Styrelseordförande är Stefan Sjölander, 57 år.

Mnm Fastigheter AB

Ockelbo. Bolaget ska bedriva uthyrning av fastigheter och fastighetsförvaltning och därmed förenliga verksamheter. Styrelseordförande är Mathias Lundgren, 32 år.

Ångbåtsbryggan AB

Gävle. Entreprenadarbeten inom mark och anläggning, byggarbeten, verkstadsarbeten, personaluthyrning, konsultation inom hydraulik och teknik, handel med maskiner och utrustning. Styrelseordförande är Suzanna Petersson, 36 år.

Lingtrip Service

Gävle. Konsultverksamhet inom service så som butiksbiträde och kassör, buss och lastbilschaufför. Ägare är Urban Ling, 58 år.

Zlit AB

Gävle. Aktiebolaget ska sälja konsulttjänster, primärt inom juridik och dataskydd, men även inom verksamhetsutveckling, ledarskap, textproduktion och utbildning. Företrädare är Liv Zettergren, 42 år, som är styrelseledamot samt Karl-Erik Johannes Wångstedt, 44 år, och Hans Olof Zettergren, 75 år, som är styrelsesuppleanter.

Ts6 Utveckling AB

Gävle. Bygga bostäder. Företrädare är Henrik Hillman, 46 år, som är styrelseledamot samt Petrus Jansson, 45 år, som är styrelsesuppleant.

Dentema Fastigheter AB

Sandviken. Äga och förvalta fast och lös egendom. Företrädare är Yavuz Tasci, 41 år, som är styrelseledamot samt Sevim Tasci, 36 år, som är styrelsesuppleant.

Pfc Invest AB

Tierp. Investera i och driva andra bolag. Företrädare är Sofia Viktoria Jansson, 29 år, styrelseledamot och Arne Jansson, 61 år, styrelsesuppleant.

Veckans konkurser

Aktiebolaget Lundbergs Redovisning & Utbildning AB i Gävle begärs i konkurs. Företaget registrerades 18 september 2018 och har haft sitt säte i Gävle. Lundbergs Redovisning & Utbildning AB begärdes i konkurs den 24 november. Konkursen registrerades, och inleddes, hos Bolagsverket den 27 november 2020, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

Aktiebolaget Dennis Brink Mark & Entreprenad AB i Ockelbo begärs i konkurs. Företaget registrerades 23 augusti 2018 och har haft sitt säte i Ockelbo. Konkursen har nu registrerats hos Bolagsverket och inleddes den 2 december, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar