Olivia Schough lämnar Djurgården: ”Ett tufft beslut”


Olivia Schough har ett bra fotbollsår bakom sig. Med sina fem mål och sju assist utsågs 29-åringen till MVP i damallsvenskan. Schough har dessutom stått för flera hyllade insatser i den svenska landslagströjan, efter att under en period haft svårt att ta en plats i laget. 

De två senaste säsongerna har Olivia Schough spelat för Djurgården – men nu är tiden i Stockholmsklubben över. 

”Två extremt lärorika år i Blårandigt har nått sitt slut. Jag kommer inte att spela i Djurgården nästa säsong. Det är ett tufft beslut men av olika anledningar rätt beslut. Jag har utvecklats som både människa och spelare och vill från botten av mitt hjärta tacka hela klubben för en helt oförglömlig tid”, skriver Olivia Schough på Instagram. 

Olivia Schough lämnar Djurgården

Djurgården har de senaste åren kämpat i botten av tabellen och varit nära att åka ur högstaserien. Schough har tidigare spelat för Eskilstuna och Göteborg, vilken klubb hon går till inför nästa säsong är oklart.

”Ett speciellt tack till mina fina lagkamrater, tränare och ledare. Jag tror på er och kommer följa alla kommande derbyn med spänning. Jag har burit kaptensbindeln med en enorm stolthet och känt stödet från alla fantastiska supportrar. Djurgården kommer för evigt finnas i mitt hjärta och det är mycket tack vare er”, avslutar Olivia Schough sitt inlägg på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CIYbYcMHCab/

expressen

Related posts

lämna en kommentar