lurigt lopp från Vincennes kvällstävlingar.


Fredagens High Five hämtas från Vincennes kvällstävlingar och Prix Vesta körs klockan 18.25. Förutsättningarna är 2.100 meter autostart och det är 15 femåriga ston i startlistan. De nio vinstrikaste tjejerna har framspår.

1 Favorite Darling är ingen blixt från start och är inget hett spetsbud men det brukar bli rejäl körning i nedförsbacken i början. Normalt blir det luckor och stoet har ett lopp i kroppen inför den här uppgiften. Dessutom rycker man skorna runt om.

11 Fiesta Fromentro är intressant även om hon står hårt inne penningmässigt. I kväll kommer hästen att tävla barfota runt om för första gången och blir farlig om det slår väl ut.

2 Filarete du Verger duger bra i den här konkurrensen och måste räknas tidigt från passande spår. Hon har gått bäst över längre distanser på sistone men hanterar 2.100 meter och även här blir det skoryck på samtliga fyra hovar.

5 Full Date vinner inte så ofta men håller nyttigt form och är gynnad av distansen.

4 Fibulle du Vivier är bra för klassen när hon sköter sig men stoet har blivit diskvalificerad i de fyra senaste starterna och är ett osäkert kort. Felfri är hon med långt framme.

Speltips: 1-11-2-5-4

High Five 3 december

RESULTAT

1:a. 2. Free Man

2:a. 3. All Wise As

3:a. 5. Ids Boko

4:a. 14. Marcello Wibb

5:a. 4. Flaya Kalouma

UTDELNING

Ordningsföljd: 2-3-5-14-4

5 första i mål i rätt ordning: 115 022 kr

5 första i mål utan ordning: 1 902 kr

4 första i mål utan ordning: 202 kr

3 första i mål utan ordning: 50 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.expressen

Related posts

lämna en kommentar