Rekkles första stream som G2-spelare nådde jättesiffra


Nyheten slog ner som en bomb när Martin ”Rekkles” Larsson blev en del av Europas bästa League of Legends-lag, G2 Esports. Lagbytet innebar att han blev en del av laget som hade varit hans egen värsta rival under de senaste åren.

– Det var en möjlighet jag var tvungen att ta. Om jag får en inbjudan från G2 för att spela med dem och säger nej så är det inte som att de kommer fråga igen nästa år, förklarade Rekkles själv efter lagbytet.

På tisdagen hade den svenske storstjärnan sin debutsändning på Twitch efter lagbytet, och det blev en jättesuccé. Enligt One Esports nådde hans tittarsiffra hela 40 000 tittare och sammanlagt såg 1,2 miljoner hans sändning.

Spelar udda champions

Han också haft roligt under sina försäsongsmatcher då han spelat tillsammans med flera av hans nya lagkamrater som tränaren Grabbz och hans nya botpartner Mikyx. Rekkles har bara spelat andra roller än sina egen, som Riven mid och Gragas support.

I ett klipp från hans sändning, där han spelar just Gragas, får han också utlopp för år av ”frustration” från motståndare som gjort samma sak mot honom.

Motståndarlagets Ezreal vill bara bli lämnad i fred för att teleportera tillbaka till basen. Men Rekkles använder hela sin arsenal för att stoppa honom, inklusive sin ultimate och flash. Det sluter med att svensken också får elimineringen.

Han förklarade under sändningen att han använder försäsongen för att lära sig champions som han aldrig spelar annars, vilket kan ge honom ett övertag när säsong elva drar i gång.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

Sveriges 7 bästa League of Legends-spelare någonsin

expressen

Related posts

lämna en kommentar