Malmös Redhawks kris fortsätter – fjärde raka förlusten mot Luleå


Malmö kom till Luleå med hopp om att vinna igen efter tre raka förluster men fick på nytt se sig slagna.

På nytt var de individuella misstag som straffade laget.

– Det är inget nytt som inträffar i dag. Vi sätter oss själva i skiten på tok för mycket, säger Oliver Lauridsen.

Tack vare detta gav man Luleå ett målmässigt försprång med både 3-0 och 4-2.

Det gör lagkaptenen frustrerad. Och stressad.

– Vi är inte där vi vill vara. Och jag skulle ljuga om jag sa att situationen inte stressar oss. Vi gör ju spelmässigt bra matcher, men det är värderingarna som är alldeles för dåliga och det kostar oss matcherna, säger Lauridsen.

”Misstag som ett bottenlag”

Trots den jobbiga starten och uppförsbacken gav sig Redhawks inte. Problemet var bara att Luleå hade fått för stort handikapp.

– Ingen ger upp, någon gång. Det är en frustration i gruppen att vi inte får med oss mer. Men det jobbar vi med varje dag, säger Oliver Lauridsen.

Trots att Redhawks aldrig vek ner sig i matchen blev det inga poäng med till Skåne. Oliver Lauridsen konstaterar krasst vad det är som händer.

– Vi sätter oss själva i skiten. Vi blir inte utspelade utan det är våra egna felbeslut som sätter oss i detta. Vi spelar inte som ett bottenlag men vi gör misstag som ett bottenlag.

Trots fjärde raka förlusten parkerar Redhawks fortfarande på en trettondeplats i tabellen. Glappet uppåt börjar dock bli stort och för Redhawks del behöver man nu börja vinna, annars riskerar tåget att gå.

– Det hjälper inte att stå här efteråt att säga, eller prata om det innan. Vi måste värdera bättre ute på isen också, säger Lauridsen.expressen

Related posts

lämna en kommentar