Anna Swenn-Larsson har testat positivt för covid-19


Hela Sveriges alpina landslag missade världscuppremiären i Levi efter att damchefen Christian Thoma fick covid-19.

– Jag har testat fyra gånger negativt, senast i dag. Det känns djävligt snopet att sitta i karantän helt ensam och känna sig i så bra form och så laddad för att tävla, sa en bedrövad Anna Swenn-Larsson till TT efter beskedet att Sverige inte skulle få tävla.

Nu har även hon fått covid-19, meddelar svenska skidförbundet.

”Under onsdag eftermiddag fick Anna Swenn Larsson beskedet att hon testats positivt för covid-19. Anna är i Åre och har så varit efter hemkomsten från världscupen i Finland”, skriver förbundet i ett pressmeddelande.

Anna Swenn-Larsson har corona

– Det är lite svårt att ta in, kan inte riktigt se när jag blivit smittad, har mer eller mindre varit isolerad eller varit på behörigt avstånd från människor jag träffat, säger Anna Swenn-Larsson.

Hon lär inte missa några världscuptävlingar eftersom hon inte ska tävla förrän 28 och 29 december i Semmering. Hon har inte heller haft några symtom.

– Men det är jag glad och tacksam för och jag hoppas det kan fortsätta så. Det är klart värre för alla som blir svårt sjuka i den här pandemin, förhoppningsvis är det här någonting som kan gå över ganska snabbt, säger Swenn-Larsson.

LÄS MER: Får lämna Finland – ska nu isolera sig i Sverigeexpressen

Related posts

lämna en kommentar