Alexander Isaks Real Sociedad illa ute efter oavgjort mot Rijeka


Real Sociedad leder La Liga men hade det tuffare mot kroatiska Rijeka i Europa League under torsdagskvällen.

Alexander Isak startade på topp och hade flera lägen att spräcka målnollan och han trodde även att han hade ordnat en straff. Bollen tog på Isaks hand i offensivt straffområde men domaren trodde att bollen tog på en motståndare och pekade på straffpunkten.

Efter stora protester från Rijeka och lång överläggning ändrade sig domarteamet och blåste frispark till Rijeka.

Isak blev utbytt i början av andra halvlek och matchen slutade 2-2 efter en sen kvittering från Nacho Monreal.

Resultatet gör att Real Sociedad ligger tvåa i sin grupp inför den sista omgången. För att gå vidare lär det dock krävas en seger borta mot Napoli i sista omgången eftersom AZ Alkmaar möter redan avsågade Rijeka.expressen

Related posts

lämna en kommentar