Manchester United förlorar mot PSG efter Martials jättemiss


Manchester United behövde ett oavgjort resultat hemma mot Paris Saint-Germain för att säkra avancemang från sin Champions League-grupp.

Men PSG tog en tidig ledning i den sjätte minuten när Neymar snappade upp bollen och tryckte in den förbi David de Gea. Marcus Rashford kvitterade i den 36:e minuten och matchen bjöd på flera heta chanser med en ribbträff för båda lagen i andra halvlek.

Allra närmast att göra mål var Anthony Martial som sköt bollen över ett nästan öppet mål när han blev serverad av Marcus Rashford. Förra säsongens bäste målgörare har därmed fortfarande bara gjort två mål under höstsäsongen.

– Det kändes som att vi förtjänade att få med oss något från den här matchen. Men vi får se till att ta vara på våra chanser och inte släppa in billiga mål, säger Harry Maguire till BT Sport. 

Marquinhos avgjorde för PSG

I stället för ett ledningsmål för Manchester United gjorde Marquinhos 2-1 för PSG med drygt 20 minuter kvar att spela och när Fred fick sitt andra gula kort strax därefter kunde inte Manchester United komma tillbaka.

– Det är konstigt att han ens fick ett gult kort i första. Antingen är det rött, eller så är det ingenting alls. Det andra är inte gult. Han vinner ju bollen. Varje gång man lägger sig blir det varning, särskilt i Europa, säger Harry Maguire. 

Neymar satte 3-1 på tilläggstid och det gjorde att PSG passerade Manchester United i tabellen på grund av lagens inbördes möten.

Resultatet gör att både Paris Saint-Germain, Manchester United och RB Leipzig står på nio poäng inför den sista omgången där PSG tar emot Istanbul Basaksehir och Manchester United ställs mot RB Leipzig på hemmaplan.

– Vi har fortfarande allt i våra egna händer, avslutar Harry Maguire. expressen

Related posts

lämna en kommentar