Real Madrid förlorade mot Sjachtar Donetsk – på väg ur Champions Leauge


Real Madrid har det tufft i La Liga och lika tufft i Champions League. Under tisdagskvällen förlorade laget mot Sjachtar Donetsk för andra gången i Champions Leagues gruppspel efter den chockerande 3-2-förlusten som inledde gruppspelet.

Brassen Dentinho byttes in för Sjachtar Donetsk i den första halvleken och blev hjälte när han satte matchens första mål efter ett väggspel i den 57:e minuten. Manor Solomon satte sedan 2-0, vilket blev slutresultatet.

Resultatet ger en överraskande ställning i Champions Leagues grupp B. 

Inter – som möter Borussia Mönchengladbach senare under tisdagskvällen – ligger sist med två poäng och Real Madrid är näst sist på sju poäng. Real Madrid är därmed piskat att vinna mot Borussia Mönchengladbach i sista omgången och har inte längre avancemanget i egna händer.

 

LÄS MER: ”Real Madrids försvar är sämre än Degerfors”
LÄS MER: ”Förvånas över hur många som känner igen mig här”
LÄS MER: Jätteskrällen: Saknade tio – slog Real Madridexpressen

Related posts

lämna en kommentar