Jürgen Klopp vill inte kritisera Mohamed Salah efter stjärnans fest


Förra helgen stod det klart att Mohamed Salah var fast i Egypten där han skulle ha spelat för sitt landslag mot Togo, i kvalet till de afrikanska mästerskapen.

Dessförinnan hade han varit på plats på ett bröllop där hans bror gifte sig och strax innan matchen mot Togo testade Salah positivt för covid-19. Därför såg det ett tag ut om att han skulle tvingas stanna i Egypten på grund av landets karantänsregler men Salah flögs till sist hem till England i privatjet.

Liverpools tränare Jürgen Klopp säger att han har pratat med Salah flera gånger efter att stjärnan testade positivt ör covid-19. Han försäkrar också att han inte är arg över Salahs närvaro på broderns bröllop – trots att han fångades på film när han dansade och pratade med flera andra gäster utan att hålla avstånd.

Jürgen Klopp försvarar Mohamed Salah

– Han är på en bra plats, han mår bra. Inga symtom. Det (bröllopet) är inget att tala om offentligt, säger Klopp på en presskonferens under fredagen enligt Daily Mail.

Tysken tar också upp en händelse då han själv var på en fest.

– I somras var jag i Tyskland och en vän till mig flyttade sin fest bara på grund av mig. 50 personer skulle komma och då bestämde jag mig för att gå i sista stund. Det var tillåtet i Tyskland just då. I andra länder är det mer social press på en och en broders bröllop är en väldigt speciell händelse, säger Klopp.

– Jag måste säga att alla mina spelare är otroligt disciplinerade. De vet verkligen hur situationen är men ibland är det inte så enkelt. Resten är mellan ”Mo” och mig.

LÄS MER: ”Jag vet att Salah vill till Barcelona”
LÄS MER: Liverpools mardröm: Salah fast i Egypten
LÄS MER: Förklaringen bakom Salahs nya målgestexpressen

Related posts

lämna en kommentar