Jobba hemma om du kan – åk inte tåg i onödan


Kan du arbeta hemifrån? Om du svarar ja, varför sitter du på Upptåget till Uppsala/Gävle?!

Det är skärpta restriktioner i både Gästrikland och Uppsala län, så varför är det så många som börjat ta Upptåget igen?

Jag har ett arbete som inte tillåter att jag arbetar hemifrån, så jag måste pendla från Gävle till Uppsala. När uppmaningar gick ut under våren att begränsa rörligheten och uppmaning att arbeta hemifrån så minskade antalet passagerare på Upptåget, men nu börjar det öka igen och det är inte bra.

För om du kunde arbeta hemifrån under våren och sommaren, varför kan du inte arbeta hemifrån nu? Inget har förändrats! Viruset existerar fortfarande och då ska ni som kan arbeta hemifrån göra det för att vi som inte kan ska ha en chans att åka till vårt arbete utan att trängas på tåget.

Så, se till att stanna hemma och låt bli att ta utrymme på Upptåget från oss som inte kan arbeta hemifrån!

Jobbpendlarearbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar