Dustin Johnsons lyxresa med Paulina Gretzky efter segern i The Masters


Tidigare har Jordan Spieth (2015) och Tiger Woods (1997) lyckats gå banan på -18. Dustin Johnson lyckades vara bättre än duon – och blev historisk efter att ha spelat klassisa Augusta på 20 under par. 

– Det är en otrolig känsla. Jag har spelat otrolig golf den här veckan. Att ha rekordet är en stor ära, sa Dustin Johnson under segerintervjun på det 18:e hålets green.

Där hade den 36-årige amerikanen svårt att hålla tårarna borta. 

– På golfbanan är jag normalt sett bra på att samla mig, men här går det inte, sa en väldigt känsloberörd Johnson som fick ta emot den klassiska gröna kavajen av hans barndomsidol och fjolårssegraren Tiger Woods. 

Vann 18 miljoner kronor

18 miljoner kronor landande på golfstjärnans bankkonto efter segern. Johnsson var därefter inte sen med att lämna landet och börja firandet av sin andra major på riktigt. 

Bara dagar efter triumfen tog Johnsson en privatjet till den karabiska ön St. Barth. Med på planet var Johnssons fästmö och ishockeylegendarens Wayne Gretzkys dotter Paulina Gretzky. 31-åriga Gretzky var ett stöd till Johnsson under hela tävlingen och var en av de första att gratulera honom – då med den klassiska kyssen.

”Jag kommer alltid vara ditt största fan. Jag är så stolt över dig”, skriver Gretzky på Instagram i samband med när hon kysser sin fästman. 

Kärleksparet, som har varit förlovade sedan 2013, fick sällskap till Karibien av Johnsons bror och caddien Austin Johnson som tog med sin fru Sam Maddox. 

Gruppen delar flitigt med sig av bilder från sin resa med sina följare på Instagram. De badar tillsammans, dricker ”shots” och kopplar av på stranden i de behagliga förhållandena i Karibien. 

https://www.instagram.com/p/CHrKYpHnzwA/

expressen

Related posts

lämna en kommentar