Joao Felix pekas ut som Mbappés ersättare


Kylian Mbappés vara eller ej i PSG är fortfarande en het fråga. Fransmannen sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2022 men mycket talar för att han lämnar Paris redan i sommar och Real Madrid sägs vara nästa klubbadress. 

Nu har PSG pekat ut Mbappés ersättare. 

Den franska mästarklubben har siktet inställt på Atletico Madrids portugisiske anfallare Joao Felix, 21. 

Enligt portugisika A Bola ser PSG Felix som en perfekt ersättare till Mbappés. Portugisen sitter på ett kontrakt med Atletico Madrid som sträcker sig till och med 2026 och har en utköpsklausul på hela 3,6 miljarder kronor. PSG känner sig dock säkra på att en försäljning av Mbappé – som sägs kosta uppemot två miljarder – kommer att frigöra utrymme för att lösa Joao Felix. PSG:s förhoppning även är att coronapandemin gör att Atletico Madrid går med på ett bud på en bra bit under 3,6 miljarder. 

Joao Felix anslöt till Atletico Madrid från Benfica sommaren 2019, Atletico Madrid betalade då 1,3 miljarder för den då nittonårige Joao Felix. 

I år har anfallaren gjort fem mål på sju ligamatcher för Atletico. 

TV: ”Zlatan kan locka över Ahmedhodzic”expressen

Related posts

lämna en kommentar