David Luiz slog Dani Ceballos blodig på Arsenals träning


Landslagsuppehåll innebär ett avbrott i ett annars hektiskt spelschema i Premier League. 

Men på Arsenals träningsanläggning,, London Colney, har det varit allt annat än lugnt. 

Under fredagen spelades en internmatch som slutade med slagsmål och blodvite, det skriver The Athletic. 

Slog lagkamraten i ansiket

Mittfältaren Dani Ceballos satte in en hård tackling mot David Luiz som undvek tacklingen. Luiz svarade då med att slå sin lagkamrat i ansiktet. Slaget träffade Ceballos näsa och spanjoren föll blodig till marken. När Ceballos väl var på benen konfronterade han Luiz och ett rejält bråk uppstod, vilket tvingade flera lagkamrater att ingripa och sära på spelarna.  

De båda spelarna blev hemskickade från träningen och efter tre dagars ledighet fick de be om ursäkt framför sina lagkamrater för att sedan rensa luften i enrum. 

Visar på tuff konkurrens 

Det är inte första gången Dani Ceballos är inblandad i bråk. Spanjoren var tidigare i höstas inblandad i ett bråk med talangen Eddie Nketiah under uppvärmningen till premiären mot Fulham. Båda gångerna ska Ceballos ha klarat sig utan några större skråmor. 

Efterspelet ska sedan ha gått lugnt till och The Athletic skriver att incidenten visar på den tuffa konkurrensen som finns i gruppen och att det till och med kan medföra något positivt om den kanaliseras på rätt sätt i fortsättningen. 

Tränare Mikel Arteta uppges dock ha varit rejält missnöjd med spelarnas agerande. Framförallt med tanke på att Luiz är en del av hans grupp med ledande spelare.    expressen

Related posts

lämna en kommentar