Guide och tips till omgången 18 november


SPIKEN

Italien har högt poängsnitt under Roberto Mancini och säkrar gruppsegern vid tre poäng i kväll. Bosniens formkurva pekar brant nedåt och utan stjärnanfallaren Dzeko verkar laget inte tro på sin egen förmåga. Italien vinner knappt men säkert?

SKRÄLLEN

Irland har usel offensiv och i kväll saknas flertalet spelare på grund av olika anledningar. Det blir inget klassikermöte i Dublin och små marginaler blir avgörande. Bulgarien har klart högre segerchans än 14%.

• • •

ANNONS: Spela expertens 144-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Belgien–Danmark 1

Belgien jagar gruppsegern men får göra det utan avstängda duon Witsel och Meunier. Eden Hazard saknas fortsatt. Danmark har litet frågetecken för mv Schmeichel. Højbjerg åter tillgänglig.

2. Wales–Finland 1

Bale var tillbaka i Wales senast och var starkt bidragande till segern. Vänsterbacken Davies är avstängd. Finland behöver vinna för att passera Wales. Viktige mittfältaren Sparv är avstängd.

3. Polen–Nederländerna 1

Polen får klara sig utan avstängde Góralski men Leeds-mittfältaren Klich är åter tillgänglig. Nederländerna vann senast, men det var hemma mot svagt Bosnien. Saknar defensiva spelare.

4. Bosnien-Hercegovina–Italien 2

Italien toppar gruppen men behöver troligen vinna för att sluta som gruppsegrare. Förbundskaptenen Mancini är eventuellt tillbaka efter Covid 19-smitta. Bosnien saknar fortsatt Dzeko. Tvåa!

5. Israel–Skottland 2

Israel får klara sig utan avstängde backen Hatem Elhamed. Vasse anfallaren Dabbur är inte med i truppen. Skottland vilade spelare senast, bör vara mer ordinarie i dag. Knapp tvåa.

6. Ungern–Turkiet 2

Ungern får tillbaka Fiola and Attila Szalai men saknar viktiga Leipzig-duon Gulasci och Orban samt kaptenen Adam Szalai. Turkiet har ny skada på backen Celik och Cengiz Under är avstängd.

7. Irland–Bulgarien X

Irland har ett par avstängningar, några Covid 19-smittade och flera skadade och allt som allt saknas en hel elva. Även Bulgarien är rejält brandskattat. Det lär inte bli en klassiker i Dublin…

8. Serbien–Ryssland X

Botten mot toppen i gruppen men det skiljer inte mycket i klass mellan lagen. Serbien saknar bl a Kolarov. Ryssland har en trio avstängd och några andra viktiga spelare är inte tillgängliga.expressen

Related posts

lämna en kommentar