Albert Ejupi kan lämna Varbergs Bois för Sirius eller Örebro


Efter att ha förstärkt västkustlaget inför säsongen 2018 har Albert Ejupi varit med om att både spela upp laget i allsvenskan och att etablera Joakim Perssons lagbygge i landets högsta serie. 

Så sent som i december förlängde den fysiske och 191 centimeter långe mittfältaren kontraktet med Varberg till att gälla över den aktuella säsongen – avtalet löper ut vid årsskiftet och Ejupi har därmed sedan i somras varit tillgänglig för förhandling med andra klubbar. 

Albert Ejupi.Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Allsvenska klubbar intresserade

Enligt uppgifter till GT är nu Ejupis tid i Varberg över – mittfältaren har lockat till sig intresse från ett flertal allsvenska klubbar. Två av dessa är Sirius och Örebro SK som ser över möjligheterna att knyta till sig Albert Ejupi inför säsongen 2021.

Ejupi har hittills under säsongen stått för ett mål och en assist på 24 matcher. 

GT har sökt Ejupis agent Nima Modyr för en kommentar. 

Presenterade nyförvärv

Varberg presenterade under onsdagen ett nyförvärv till nästa säsong: 27-årige Simon Karlsson Adjei, som gjort 25 mål på 27 matcher för Assyriska Turabdin i Ettan Södra i år.

– Simon är en anfallare med många verktyg. Han är snabb för sin storlek, stark felvänd och besitter både fint huvudspel, bra avslut samt god spelförståelse. Nu behöver han bara tid för att komma upp i tempo, säger Varbergs tränare Joakim Persson.

Varberg, som ligger tolva i allsvenskan, möter elvan Östersund på bortaplan på söndag.

LÄS MER: ”Jag bara hörde folk säga: mål, mål, mål”
LÄS MER: ”Ettrig – är jobbig att ställas emot”
LÄS MER: Uppgifter: Matthews klar för nykomlingenexpressen

Related posts

lämna en kommentar