James Harden tackar nej till en halv miljard per säsong i Houston


Den etablerade NBA-stjärnan James Harden är en av världens allra bästa basketspelare – men han har aldrig vunnit NBA-titeln. 

Det har fått honom att trötta, och nu uppges han vilja lämna nuvarande klubben Houston Rockets, rapporterar ESPN. Harden vill helst flytta till Brooklyn Nets för att bilda en fruktad trio tillsammans med polarna Kevin Durant och Kyrie Irving. 

Rockets vill avvakta

Men Rockets vägrar släppa storstjärnan och har försökt övertala honom att stanna. De har gjort bland annat genom att erbjuda honom 50 (!) miljoner dollar i lön per år – vilket motsvarar 500 miljoner kronor. Ett erbjudande som James Harden tackade nej till då han så gärna vill skriva på för en annan klubb. 

Enligt ESPN har Nets och Rockets börjat förhandla men en överenskommelse är långt borta. Houston Rockets uppges hellre vilja avvakta då de tror att de kan hitta en lösning med Harden. Dessutom sitter 31-åringen fortfarande på ett långtidskontrakt med klubben.expressen

Related posts

lämna en kommentar