Barças supertalang nobbades av Real Madrid


Baças 17-årige offensiva mittfältare Pedri har varit ett av höstens stora utropstecken i ett krisande Barça. Pedri har svarat för två mål på tio starter och har jämförts med klubbikonen Andres Iniesta. 

Men att mittfältaren skulle hamna på Camp Nou var långt ifrån säkert. 

Inte tillräckligt bra för Real Madrid. 

17-åringen var nämligen på en veckas provspel hos Real Madrid, i jakt på en akademiplats, men fick nobben av huvudstadsklubben. Enligt Real Madrid höll Pedri inte måttet, vilket gjorde talangen förbannad.

– De tog in mig på kontoret och sa det till mig, jag var ganska förbannad, men det fick mig att fortsätta jobba och utvecklas, säger Pedri till den spanska radiokanalen Cadena SER.  

”Spelar med laget jag alltid älskat”

Istället så värvade Barça honom från Las Palmas år 2019 för 51 miljoner kronor och i somras anslöt han till klubben. 

Idag är Pedri tacksam för att Real Madrid avvisade honom, då han lever sin dröm i Barcelona och får spela med sin barndomsidol: Lionel Messi. 

– Jag tackar de som sa att jag inte var värd det, nu spelar jag i laget som jag alltid har älskat, jag har varit ett Barçafan sedan jag var liten, säger han.

TV: ”Zlatan kan locka över Ahmedhodzic”expressen

Related posts

lämna en kommentar