Hockeyderbyt ställs in efter coronasmitta | SHL


På söndagen började spelare och ledare i Rögle få symptom som kan tyda på covid-19. På måndagen testades flera positivt. Samtliga i truppen har därför skickats hem.

– Vi följer protokollet som tagits fram för svensk hockey med stöd från bland annat FHM och Smittskyddsenheten. Tills vidare ställs all verksamhet i A-laget in och vi vet i nuläget inte när vi kommer att ha återsamling igen och får återkomma när vi har mer information, säger Rögles fysioterapeut Christopher Alvengrip till klubbens hemsida. 

Redan nu är det bestämt att tisdagskvällens derby mot Malmö Redhawks skjuts upp. Vilket datum den i stället ska spelas är däremot oklart. Det är heller inte bestämt hur det blir med Rögles kommande matcher. På torsdag är det inplanerat en hemmamatch mot Färjestad och på lördagen en mot Leksand.

Hockeyjuryn: ”Det ser riktigt illa ut”expressen

Related posts

lämna en kommentar