Henrik Lundqvist avslöjar – kommer att återvända till New York Rangers


För drygt en månad sedan blev det klart att målvakten lämnar Rangers efter 15 säsonger när han köptes ut från sitt kontrakt. Nya klubbadressen blev Washington Capitals.

– Det har varit tårar och många samtal med familjen. Sedan var detta Rangers beslut. Jag accepterar det. Men min kärlek till sporten gör att jag ville spela vidare och det kan ingen klandra mig för. Jag känner mig väldigt rakryggad i den här situationen och jag känner bara positiv energi från fansen i New York, sade han tidigare i en intervju med SportExpressen.

Har ett jobb klart

Sagan i New York är dock inte slut än. När Lundqvist avslutar sin aktiva karriär kommer han att få en ledarroll i klubben.

– Ja, det blir den roll som de vill att den ska vara.

– Sedan vet jag inte om rollen blir liten eller om det blir någonting mer. Det ligger längre fram. Det är återigen tajmning. Det är inte här och nu – men jag känner att jag på något sätt kommer att vara ”connected” till Rangers för alltid efter så många år och alla människor som jag lärt känna i klubben, från ägare och neråt, säger han till GP.

LÄS MER: ”Varit tårar och många samtal med familjen”

Tv-tips: Hockeystjärnan listar sina tre bästa Netflix-serier



expressen

Related posts

lämna en kommentar