Jag försöker bara ge förslag till arbetslösa


Svar till Larz Gustafsson: Alla kan inte arbeta i skogen

Nej, alla kan inte jobba i skogen, det har du helt rätt i. Man behöver inte ta allt bokstavligt. Kanske du har ett bättre förslag, i så fall vill jag att du berättar det.

Jag tillhör inte de som tycker att man ska gå dag ut och dag in utan något vettigt att göra. Det var därför jag föreslog att man skulle damma av ett gammalt arbetssätt som Skogsvårdsstyrelsen använde sig av för många år sedan. I och med att situationen är som den är tror jag det skulle fungera.

Om du sen kallar det förlorad verklighetsförankring och floskler är upp till dig. Jag försöker då i alla fall ge förslag till myndigheter och arbetslösa för att komma tillrätta med vad jag förmodar är ett stort problem.

Rufusarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar