Harry Kane har fått sin Range Rover stulen


Harry Kane har visat att han är en av världens bästa anfallare i inledningen av Premier League. På de åtta första matcherna har han nämligen gjort sju mål och åtta assister.

Utanför planen har han tidigare kört omkring i en Range Rover värd 100 000 pund – över 1,1 miljoner svenska kronor. Men den har han nu blivit av med.

Tjuvarna använde elektronisk utrustning för att öppna bilen och polisen har gjort ett uttalande om händelsen.

– Under söndagen den 25 oktober fick polisen en anmälan om stöld av ett fordon utanför ett bostadsområde i Chingford. Tjänstemän kontaktade offret och genomförde utredningar. Inga misstänkta identifierades, säger polisen enligt The Sun.

Harry Kane fick sin Range Rover stulen

Utredningen är nu avslutad.

– Om ytterligare möjligheter att undersöka fallet eller samla in bevis dyker upp så kommer de granskas, säger polisen.

Harry Kane och hans fru Kate Goodland väntar sitt tredje barn och enligt en källa nära Kane tror han själv att han är utsatt av en liga som har riktat in sig på fotbollsspelare. Han är dock inte särskilt bekymrad över den stulna bilen.

– Självklart är Harry bara glad över att ingen blev skadad och att de inte fick med sig något oersättligt eller personligt för honom och hans familj, säger källan enligt The Sun.

– Polisen har sagt till Harry att det i är väldigt liten chans att han ska få tillbaka sin bil eftersom den sortens tjuvar är väldigt sofistikerade.

Harry Kane är den tredje Tottenham-spelaren på kort tid som utsatts stöld eller rån. Både Dele Alli och Jan Verthongen (nu i Benfica) har haft oönskade hembesök och blivit av med värdefulla tillgångar.

 

Hamrén lämnar Island – efter EM-missenexpressen

Related posts

lämna en kommentar