Därför väljer Rachel Uchitel att berätta om Tiger Woods i HBO-dokumentär


Tiger Woods stod på toppen av sin karriär när tidningen National Enquirer publicerar en artikel där de påstår att Woods haft en affär med nattklubbsägarinnan Rachel Uchitel. 

Uchitel nekar till påståendet, men hjulen var satta i rullning. De kommande dagarna uppdagades det att Woods hade haft affärer med mängder av kvinnor, vilket ledde till att han förlorade flera sponsoravtal, att hans golfkarriär pausades och att äktenskapet med svenskan Elin Nordegren tog slut. 

Då kommer HBO:s dokumentär om Tiger Woods

Under åren som följde efter skandalen var Woods inte lika framgångsrik och hade dessutom stundtals stora problem med skador. Men i fjol vann han US Masters för femte gången, hans första Majorseger på elva år. 

Just nu befinner han sig i Augusta för att försvara sin titel i vad som lär vara hans sista lugna stund på ett tag. 

För den 13 december släpps HBO:s dokumentär ”Tiger” som ska visa Woods väg till toppen, hans fall och väg tillbaka på nytt. 

Rachel Uchitel, som HBO kallar ”kvinnan som befann sig i sexskandalens centrum” kommer i dokumentären att uttala sig om hennes och Woods affär för första gången. Även 

Därför väljer Rachel Uchitel att berätta om Tiger Woods

I podcasten Juicy Scoop avslöjar Uchitel vad som fått henne att vilja berätta. 

– Jag känner att folk har betett sig så illa mot mig de senaste tio åren, sedan allt kom ut. Så jag känner att jag måste frigöra mig från de bojor det är att inte ha en röst. Jag måste få berätta hur allt har varit för mig. Jag tror inte folk inser hur det har varit för mig, säger hon. 

– Det har varit svårt för mig att leva mitt liv, för jag har fått en stämpel och inte fått chansen att tvätta bort den. expressen

Related posts

lämna en kommentar