Milan vill värva Anel Ahmedhodzic genom snabb affär


SportExpressen har tidigare avslöjat att Chelsea vill köpa Anel Ahmedhodzic för drygt 80 miljoner kronor och skriva ett femårsavtal med MFF-talangen. 

Nu ger sig ytterligare en storklubb in kampen om den bosniska landslagsspelaren. Italienska Tutto Sport skriver att Milans scouter är imponerade av de har sett av 21-åringen och är beredda att göra en snabb affär med Malmö FF. 

Varit given i startelvan

MFF-talangen har varit given i startelvan under hela säsongen efter att ha startat i Europe League-matcherna mot Wolfsburg i februari. Under den allsvenska säsongen har Ahmedhodzic stått för två mål i den ljusblåa tröjan. Därefter har 21-åringen även belönats med en plats i det bosniska landslaget. 

Ahmedhodzics kontrakt med MFF går ut 2023. 

LÄS MER: Bosnien jagar ännu en svensk stortalangexpressen

Related posts

lämna en kommentar