IFK Kristianstads målvakt Espen Christiansen skadade sig


Kristianstads sportchef Jesper Larsson: 

– Det är alldeles för tidigt att säga hur allvarligt skadad han är. Vi kan inte göra en så pass grundlig undersökning direkt, men vi följer upp i morgon och så blir det nog en magnetröntgen tidigt i nästa vecka. 

Alingsås William Andersson Moberg hoppade in i straffområdet samtidigt som Espen Christiansen hoppade ut för att rädda. Norrmannen landade först och Andersson Moberg rullade in i hans stödjeben. 

– En ren olyckshändelse, absolut. Det var inte direkt det här vi behövde nu med tanke på alla matcher vi har att klara av. Vi får hoppas på det bästa, säger Jesper Larsson. 

Espen Christiansen kunde inte ta sig av planen för egen maskin utan fick hjälp av ett par lagkamrater. William Andersson Moberg bad direkt om ursäkt. 

– Jag kollade att allt var bra, men tyvärr tror jag inte att det var det. Han vred nog knät när jag kolliderade in i honom. Sådant som händer, men väldigt tråkigt så klart, säger han. 

Riktar kritik mot spelarna 

Matchen? Den vann Alingsås med 34-30 efter en gedigen insats. IFK Kristianstads sportchef var inte alls nöjd med sitt lag. 

– Jag tycker att vi har för många rutinerade spelare som inte kommer upp i den standard och nivå som vi förväntar oss, så är det absolut. Samtidigt gör Alingsås det kanonbra och vinner rättvist. Vi vet att det alltid är tufft att hämta poäng borta mot Alingsås, men vi ska kunna göra det bättre, säger Jesper Larsson. 

Åttamålsskytten Andersson Moberg ledde sitt lag till vinst. 

– Vi spelade bra över hela banan och är bättre än dem på allting som händer. En riktigt skön seger, säger han. expressen

Related posts

lämna en kommentar