blågul succé på High Five?


Som valack får Milliondollarrhyme inte starta i de största loppen på Vincennes men i Prix du Languedoc är han välkommen. Det är ett lopp över 2.850 meter voltstart för sex- till tioåriga hästar som är uppfödda i Europa. Förutom Milliondollarrhyme är svenskfödda 4 Alcoy och 8 Gross Weight med i loppet. Dessutom startar Jörgen Westholm franskfödde 6 Apollon de Kacy. Starttiden är 15.15.

2 Milliondollarrhyme har nästan tjänat en miljon kronor i år även om han inte haft någon toppsäsong. Förra året vann han Svenskt Mästerskap på Åby och för drygt en månad sedan slutade han tvåa i årets upplaga och han verkar trivas under den här årstiden. Sexåringen har gjort ytterligare en start efter SM-loppet och då slutade han sexa från iskallt läge i gulddivisionen i Örebro. Nu gör han spännande debut i Paris med Eric Raffin i sulkyn och Milliondollarrhyme har alla möjligheter att vinna.

7 Dreambreaker galopperade tidigt i Laval senast men nu gynnas han av hemmaplan och får tränaren Jean-Michel Bazire i sulkyn. Den franske topptränaren har fin form på stallet och Dreambreaker duger bra i den här omgivningen.

1 Violetto Jet har tjänat minst pengar i loppet men han är bra när han sköter sig. Hästen vann med Franck Nivard på Vincennes näst senast och felfri slutar Violetto Jet långt framme.

9 Ce Bello Romain är på väg uppåt i form och nu rycker man skorna runt om. Hästen gick med skor på samtliga fyra hovar i Laval senast och Ce Bello Romain ska passas.

3 Jerry Mom slog Ce Bello Romain i Laval senast (hästarna slutade trea och fyra) och han ska kunna dyka upp på en High Five-placering.

Speltips: 2-7-1-9-3

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.



expressen

Related posts

lämna en kommentar