August Erlingmark har testats positivt för covid-19


I oktober testades mittbacken Mattias Bjärsmyr positivt för covid-19.

Nu har IFK Göteborg fått sitt andra bekräftade coronafall. 

Det är mittfältaren August Erlingmark som fått ett positivt testresultat.

22-åringen isolerades först i hemmakarantän efter att en närstående testats positivt i förra veckan. 

Har inga symptom

Hans första test – som han tog i samband med att han isolerades från övriga laget och personalen på Kamratgården – visade negativt. Men efter att ha fått tillbaka sitt andra testresultat står det nu klart att Erlingmark har smittats av coronaviruset.

”August har inga symptom och mår bra, men kommer att fortsätta vara isolerad till dess att han har tillfrisknat. Ingen annan personal har uppvisat några symptom och inte heller testats positivt för coronaviruset”, skriver IFK Göteborg på sin hemsida.

IFK Göteborg möter BK Häcken hemma nästa måndag.expressen

Related posts

lämna en kommentar