Kim Källströms ord om Jens Cajustes debut: ”Det är bisarrt”


Det är en coronapräglad landskamp som spelas mellan Danmark och Sverige under onsdagskvällen. Alla spelare hemmahörande i England har stoppats från att resa in i Danmark och saknas. Dessutom saknas flera spelare i det danska landslaget då de sitter i karantän. 

I det svenska lägret har förbundskapten Janne Andersson testats positivt för covid-19 och närvarar inte i under landslagssamlingen. 

Källström: ”Det är bisarrt”

Situationen har öppnat upp chansen till speltid för flera spelare. En av dem är debutanten Jens Cajuste, 21, som får chansen från start mot Danmark. Men talangen gör debut under minst sagt speciella omständigheter. 

– Det är ju en speciell situation och inga riktiga förberedelser och förbundskaptenerna är inte där. Cajuste ska liksom debutera i det svenska landslaget och han har inte ens hälsat på förbundskaptenen, det är helt bisarrt, säger C Mores expert Kim Källström i sändningen inför matchen.

Jens Cajuste spelar till vardags i danska Midtjylland där han har spelat sju ligamatcher så här långt i år. Idag kvällens debut tar han plats på det centrala mittfältet tillsammans med Gustav Svensson.

LÄS MER: ”Jag hatar att göra fel – hatar att göra misstag”
LÄS MER: Janne Andersson smittad av corona
LÄS MER: Holmén kallas in till landslagetexpressen

Related posts

lämna en kommentar