Isaac Kiese Thelin vill inte återvända till bänkplats


Med 13 mål och delad skytteligaledning har inlånade Isaac Kiese Thelin gjort succé för Malmö FF den här säsongen. Tre omgångar återstår av allsvenskan och därefter tillhör anfallaren Anderlecht igen. Kontraktet med den belgiska klubben sträcker sig sig till och med 2022.

När MFF säkrat SM-guldet klargör Kiese Thelin nu att han gärna stannar i Malmö, eller flyttar någon annanstans. Han är inte sugen på att återvända till Anderlecht – åtminstone inte om han inte ingår i tränaren Vincent Kompanys tankar kring startelvan.

– Malmö vill behålla mig men jag vet inget konkret just nu. Men jag vill spela, det var därför jag lämnade Belgien, säger Kiese Thelin till Het Laatste Nieuws.

”Kompany kan ringa”

Enligt tidningen är Anderlecht redo att sälja anfallaren som i nuläget inte känner sig alls delaktig.

– Men Kompany får gärna ringa, jag svarar. Detsamma gäller andra klubbar som är intresserade. Jag vet att det finns intresse men jag måste också fatta rätt beslut, säger han till Het Laatste Nieuws.expressen

Related posts

lämna en kommentar