Ensam vinnare på V64 – tog hem 4,5 miljoner


Det blev alltså en ensam vinnare på V64 som kördes på Färjestad under måndagskvällen.

Detta trots att omgångens största favorit Hazard Boko inledde och var smått överlägsen för sin tränare Per Lennartsson.

Favoriten Vici Volantes infriade även förväntningarna i V64-3 för Carl Johan Jepson men sedan var det värre. Skrällarna avlöste varandra och efter att Dusktodawn Sisu vunnit den femte avdelningen var värdet 51 146 kronor och det återstod 86 system inför den avslutande avdelningen som hade chansen till full pott.

Men endast ett system klarade av 1-procentaren Witty och Erik Berglöf. Efter den 78-oddsaren var det ett system som tog hem hela potten på V64. Det systemet var ett filsystem som var inlämnat på atg.se i Stockholm för 60 kronor och innehöll tre spikar. Tillsammans med tio femmor och 29 fyror blev systemet värt 4 577 938 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75expressen

Related posts

lämna en kommentar