Karl-Erik Nilsson om kritiken från Zlatan Ibrahimovic: ”Riktigt illa”


När Dejan Kulusevski fick starta på bänken i Nations League-mötet med Frankrike skrev Ibrahimovic på Twitter:

Vilket jävla skämt.

Ytterligare ett bevis.

Inkompetenta personer på fel positioner som kväver svensk fotboll”.

En dryg månad senare uttalar sig fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson nu om utspelet.

– Någonstans är det en spegling av det gigantiska intresse som finns för fotbollen. Det är inte bara han som tycker till om vad vi håller på med. Nästan varenda människa har en uppfattning, sedan har han en egen uppfattning. Men det är klart att när vår störste spelare genom tiderna framför den här typen av utspel utan att ha någon fakta bakom så är det ju riktigt, riktigt illa och jag är fortfarande oerhört besviken över den typen av utspel, säger han i en intervju i GP.

Och fortsätter:

– Jag tycker, som flera spelare också uttryckt, att det hade varit mycket bättre om vi får en dunk i ryggen och ett lycka till, ”kämpa nu killar” i stället för att hålla på med det här. Det finns liksom ingen relevans i det, menar Nilsson.

”Ingen spelare har verifierat den bild som beskrivs i boken”

Karl-Erik Nilsson bemöter också uppgifterna om Zlatan Ibrahimovic särställning i landslaget.

– Ingen spelare som har framfört sina synpunkter och som har varit mest i den här miljön har verifierat den bild som beskrivs i boken. Det är tillräckligt för mig att konstatera att de som har varit föremål för det här har inte upplevt det på det sättet, säger Nilsson till GP.

Hamrén: ”Fick säga till Zlatan att nu räcker det”expressen

Related posts

lämna en kommentar