Jacob Rinne och Oscar Hiljemark kallas in till landslaget.


Det var i går som svenska fotbollförbundet gick ut med att Robin Olsen, Victor Nilsson-Linderlöf, Ken Sema, Filip Helander och Emil Krafth stoppades från att vara med i träningsmatchen mot Danmark. Detta på grund av de nya karantänsreglerna i Storbritannien 

Nya karantänsregler stoppar fem spelare

Reglerna säger att medborgare på de brittiska öarna tvingas enligt de nya direktiven till 14 dagars karantän efter ett besök i Danmark, övriga är inte välkomna. Om spelarna skulle åka med till Danmark skulle det innebära att spelarna missar flera viktiga matcher med sina klubblag.

Därför är Premier Leagueklubbarna nu beslutat att stoppa spelarna från landslagspel. Svenska fotbollförbundet meddelade att flera ersättare skulle kallas in mot Danmark. 

Ålborgsduo kallas in 

Och enligt SportExpressens uppgifter är Ålborgs målvakt Jacob Rinne och mittfältaren Oscar Hiljemark två av ersättarna som kallas in. 

– Det är speciella tider vi lever i. Nu blev det så här och det gör att vi kommer att ta in några fler spelare till Danmarksmatchen, sa förbundskapten Janne Andersson, i ett pressmeddelande i går. 

Vilka de övriga ersättarna är lär bli officiellt ganska snart. expressen

Related posts

lämna en kommentar