Expertens första tips i jakten på 60 miljoner


V75-1

Vid första anblicken fastnar jag för fyra hästar. 10 Kryptonite Zon vann på 1.12,9 senast vilket inger respekt. 8 Digital Literacy är jämn och säker och borde få vinna lopp snart. 3 Timetomakeitrite och 5 Claw är två hästar som man inte kan nonchalera.

V75-2

11 Laleh Pellini har börjat sköta sig på slutet och då har segrarna kommit. Tippas. Bakom är det öppet och ganska lågklassigt för att vara V75. 1 Aurora Borealis har ett fint läge och besitter fart. 12 Fixa Mearas svek senast men var bra i starterna innan.

V75-3

4 Very Kronos föll med flaggan i topp senast. Bra spår och normalt sett en toppchans, omgångens bank! 5 Antonio Tabac är kraftigt på gång och kommer att bli nyttig i vinter. Min favorit till andraplatsen och det kan vara läge för ett Tvillingspel på 4-5.

V75-4

5 Vikens Dome har hittat stilen hos Robert Bergh och kommer med två raka segrar. Dessa är tagna med bilstart, volt kan vara ett frågetecken. 7 He’s Marvelous är bra för klassen och kommer att sluta långt framme. 6 Imagine Boko var stark trea senast.

V75-5

Flera startsnabba hästar på de fyra innersta spåren och det lutar åt en snabb öppning. 5 My Dream Art är inget spetsbud men kan profitera på högt tempo. Detsamma gäller duon 10 Exclamation Mark och 11 Ribaude. Här bör man gardera ordentligt!

V75-6

2 Dream Creation gick ett mycket bra slutvarv i lördags och från ett bättre läge kan det bli seger nu. 3 Oxidizer radar segrar och är ett allvarligt motbud trots att det är värre motstånd. Inte heller segervane 9 Global Weather ska inte vara helt avsågad.

V75-7

5 Van Gogh Z.S. gick bra från svårt läge i V75 senast. Han står bättre till nu och kanske kan vara en chansspik i avslutningen? Jag har stor respekt för 1 Global Winner som var vass efter galopp senast. Men täta starter och innerspår kan vara lite lurigt.expressen

Related posts

lämna en kommentar