Aaron Gagnon avslutar karriären – efter bara nio matcher i Modo


Klubben meddelar under måndagen att de valt att bryta kontraktet med 34-åringen. På meritlistan har han erfarenheter från spel i bland annat NHL, AHL och har även representerat HV 71.

– Jag har tvingats inse att tiden är kommen när min kropp inte längre håller för spel på den nivå jag vill prestera. Samtidigt är det en kombination av det faktum att situationen ser ut som den gör i världen och att jag inte kunnat träffa min familj alls den senaste tiden. Jag vill inte skylla på någonting och är därför hellre uppriktig med mina känslor vilket har tagits emot väl av Modo, säger han.

Spelat nio matcher

Gagnon kom till Modo inför den här säsongen och totalt blev det nio matcher, två mål och en assist i Hockeyallsvenskan.

– Vi uppskattar en öppen dialog där Aaron kom till oss och berättade vad han kände och var ärlig med sina känslor. Det finns ingen som helst konflikt och vi har tillsammans kommit överens om att gå skilda vägar, säger sportchefen Fredrik Glader till klubbens hemsida.expressen

Related posts

lämna en kommentar